NASA transmeton LIVE eklipsin në SHBA (video)

Eklipsi i Diellit përshkon gjithë territorin amerikan, diçka që ndodh nji herë në 100 vjet.

Eklipsi fillon në brigjet perëndimore, në shtetin e Oregonit dhe përfundon në shtetin e Karolinës së Jugut, në lindje.

Eklipsi fillon n’orën 13:16 simbas orës së Washingtonit (19:16 simbas orës në Kosovë) dhe përfundon në orën 14:48 me orën e Washingtonit (20:48 simbas orës në Kosovë).

Ndiqni drejtpërdrejt transmetimin e NASA’s me shpjegime për eklipsin derisa ai ka me  fillue.