National Geographic: Qe pamjet ma mahnitëse të planetit

Nji libër-album i ri i publikuem nga National Geographic kallxon pamjet ma mahnitëse të kapuna nga aparati fotografik ndonjiherë.

Nga pamja e mahnitshme e San Francisco apo Islandës te jeta e egër e kafshëve dhe bukurive natyrore, ky libër-album padyshim që sjell mrekullitë që ofron planeti ynë përreth globit.