Ndryshimet dramatike që ka pësue Toka në vite

Sigurisht që Toka ka pësue dhe ka me pësue ndryshime ndër vite, por pa dorën e njeriut sigurisht që kishin me qenë shumë të ngadalta.

Së fundi, NASA ka publikue disa foto ku bahet krahasimi ndërmjet së njajtës hapsinë në nji kohë që varion nga 5 deri në 100 vjet.