Në Japoni gjendet kjo urë, që doket si mal!

Nëse keni dëshirë të përjetoni eksperiencën e nji xhiro në ‘malet ruse’ të ulun në kerrin tuej, atëherë ura Eshima Ohashi, në Japoni, mundet me dhanë këtë mundësi.

Ura Eshima Ohashi, e cila lidh qytetet e Matsue dhe Sakaiminato, asht rreth 1.7 km e gjatë dhe 11.3 m e gjanë.

Me pjerrësinë ekstremisht shumë të theksueme, ajo ban edhe shoferët ma profesionistë të tuten kur kalojnë mbi të.

malet-640x540