Në treg modeli ma i ri nga Audi, me ngjyrë të gjelbërt me efekte të perlës

Auto Forum në Neckarsulm asht tue e ekspozue nji model interesant të Audi.

Fjala asht për modelin TT Roadster me gjyr të Audi Exclusive, të quejtun Morning Dew Green Pearl Effect.

Motori i veturës – benzinë 2.0-litër TFSI Turbo, ka kapacitet prej 230 kuajfuqi dhe shpejtësinë nga 0 deri në 100 km n’orë e arrin për 5.6 sekonda, ndërsa atë maksimale e ka deri në 250 km/h.