Nëse ju bjen telefoni në ujë, kjo metodë ju ndihmon ma shumë se ajo me oriz!

Të gjithë keni ngue se nëse iu bjen telefoni në ujë, futja në oriz asht nji alternativë e mirë. Mbas kontaktit të telefonit me ujin, rekomandohet që me ju heqë bateria dhe me u futë në oriz, në mënyrë që orizi me thith të tanë ujin nga aparati. Kjo teknikë funksionin shumë mirë, por në disa teste të kryeme së fundi asht gjetë nji mënyrë ende ma e mirë për me pshtue telefonin tuej.

Mbasi ju bjen telefoni në ujë, ju duhet me shkymë, me shkundë në mënyrë që me largue ujin sa më shumë që mundeni dhe me futë në ranë. Por, jo në çfarëdo lloj rane, por në atë lloj rane që përdoret nga macet për me i krye nevojat e tyne fiziologjike. Telefonin duhet me lanë në këtë lloj rane për tre ditë dhe mandej ai ka me funksionue për mrekulli.

mace_1468058349-7152630