Nese keni dashte me dijte qysh pjellin gjarpnat, kqyreni! (video)

Çdokush që beson se lindja asht e bukur, nuk e ka pa qartë hala këtë video.

Ky gjarpën ka lindë gjashtë foshnja gjatë fundjavës – por pamjet nuk janë për zemrat e dobëta, transmeton Rrokum.TV

Video e tmerrshme u postue në Facebook nga Reptile Collective, dhe asht pa 8.1 milionë herë deri tash./Mirror