Niseni javën tue kesh, zgjidhje brilante të dembelëve (foto)

Thonë se njeriu ma i pasun në botë, Bill Gates asht shpreh se ka me punësue nji dembel kur i duhet me gjetë zgjidhje për diçka të vështirë.

Arsyeja?

Dembelët gjejnë rrugën ma të lehtë për me zgjidhë problemin.

Nëse shikoni këto foto, e kuptoni se ku e kishte fjalën.

Meqë e Hana nis gjithmonë me vështirësi, shijoni këto foto dhe shkrihuni tue kesh.