Njerëzit e parë që ecën në Murin e Madh Kinez (video)

Yaohui Dong dhe dy miq të tij përfunduen nji udhëtim epik përgjatë Murit të Madh të Kinës në Shtator 1985, transmeton Rrokum.TV

Nëpërmjet stuhive të borës dhe shkretinës së thatë, ata u mbështetën në katundarët lokalë për ushqim dhe ujë, ndërsa dokumentonin çdo hap të murit./BBC

Shperndaje në: