Njeriu me iPhone, piktura e vitit 1933 që parashikoi të ardhmen!

Asht nji fakt jo shumë i njoftun, por disa “shpikje” moderne në fakt u paraqitën shekuj ma parë. Me thanë se njerëzit e lashtë ishin primitivë asht e padrejtë.

Nji paraardhës i telefonave?

Zotni Pynchon dhe Themelimi i Springfield – nji pikturë e vitit 1933 e artistit italiano-amerikan, Umberto Romano – përshkruen mjaft atë çka thotë titulli: Zotni Pynchon, themeluesi i qytetit, qëndron në qendër të skenës dhe duket se jep urdhna.

Ajo çka e ban interesante këtë pikturë asht nji vendas amerikan, i cili asht ul⌂ në tokë dhe ka në duer nji objekt drejtkandor që asht i ngjashëm me telefonat e kohës moderne.

Shperndaje në: