Nji hacker arrin me ba Jailbreak për iOS 10.1 (video)

Me sa doket jailbreak asht i disponueshëm edhe në iOS 10.1.1 dhe me shumë mundësi edhe në versionin beta të iOS 10.2.

Hackeri me sa doket ka gjetë nji exploit jo shumë të qëndrueshëm, megjithëse bahet fjalë për jailbreak tethered.