Njihuni me jahtin ma të shtrejtë në botë, kushton 500 milionë euro (Foto)

Andy Waugh, nji dizajnues nga Londra, ka kriju nji super jaht, 400 m te gjate, te quejtun Epiphany.

Jahti permban nji bazen dhe nji konstrukt mahnites, i cili asht dasht te ndertohet per 5 vjet.