Njihuni me performancat e Galaxy Note 7

Këto janë përformancat e Galaxy Note 7:

Sistemi Operativ: Android 6.0.1
Ekrani: 5.70-inch
Rezolucioni: 1440x2560p
Procesori: 1.6GHz quad-core
Përmasat: 153.50 x 73,90 x 7.90
Bateria: 3500 mAh
RAM: 4B
Hapsirë e mbrendshme: 64GB me mundësi zgjanimi deri në 256GB me anë të microSD
Kamera: 12 dhe 5 MP
Lidhshmënia: WiFi, GPS, Bluetooth, NFC, GSM, 3G, 4G LTE, 4G
Ndegjueset: 3.5mm
Sensorët: Magnetometër, Sensor i afërsisë, Sensor i dritës së ambientit, Xhiroskop, Barometër, Sensor i Temperaturës.