Nokia po rikthehet, qe kur del telefoni i parë

Nokia ka konfirmue se telefoni inteligjent i tyne i ardhshëm ka me debutue vitin e ardhshëm, tue mbajtë premtimin e hymjes në tregun e telefonave.

Kompania finlandeze, nji herë e nji kohë, e fuqishme, shiti biznisin e tyne të pajisjeve te Microsoft në 2014, ku telefonët u shitën nën markën Lumia. Por, ndërkohë që Microsoft në mënyrë efektive po del nga biznisi i smartphone’ve, Nokia asht vendosë që me u kthye.

Gjenerata e re e pajisjeve pritet që me debutue në tremujorin e dytë të 2017, dhe me shumë gjasa ka me qentë Kongresi Mobil Botnor në Fror që ka mi’i mirëpritë.