Pamjet e rralla: Ushtarët serbë ikin nga Kosova tue sha gazetarët e huej, në Qershor të 1999 (video)

Televizioni “TV3” ka publikue edhe njiherë pamjet e ushtarëve dhe paramilitarëve serbë që largohen nga Prishtina. Në kronikat e transmetueme në vitin 1999, gazetarët e huej veçojnë pritjen me përqafime që iu ba ushtarëve britanikë, ndërsa serbët largohen tue sha dhe ofendue.

12 Qershori i vitit 1999, dita kur NATO ka ndërhy në Kosovë, paraqet nji prej datave ma të randësishme në historinë e Kosovës.

Shperndaje në: