Panama Papers, qe çka detyrohen me ba Google e Facebook

Bashkimi Europian simbas nji raporti ka thanë se ka me i detyrue kompanitë e mëdhaja me pague nji shumë ma të madhe të taksave.

Kompanitë që preken nga kjo rritje e taksave janë Starbucks, Google dhe Facebook, ku thuhet se ato kane me pague ma shumë taksa në vendet e BE’s, shkruen BBC.

Këto plane të shpalosuna nga Bashkimi Europian për rritjen e taksave për kompanitë e mëdhaja, vijnë mbas zbulimit të aferës “Panama Papers”.