Parkingu i ‘tiranëve’: Aty ku braktisen kerret lluksoze!

Kerret, me vlera prej milionash, janë braktis në këtë parkim, ndërsa natyra ka nisë me i mbulue ngadalë.

Bahet fjalë për marka si Bentley, Land Rover, Mercedes Benz, etj.

Ky parkim ndodhet në Chengdu të Kinës dhe njihet si ‘parkingu i tiranëve’ për shkak të vlerës së kerreve.

Në total janë 200 kerre të braktisuna, të njohuna edhe si ‘kerre zombie’.

Disa prej makinave kanë ma shumë se 2 vite aty.

Bahet fjalë për kerre që janë përfshi në raste kriminale.

Disa të tjera nuk kanë dokumentet.

 

2-kerret

 

3-kerret

 

4-kerret

 

5-kerret

 

6-kerret

 

7-kerret

 

8-kerret