Sa kohe ju desht hackerit shqiptar Berisha me thye faqen e Pentagonit?

leutrim

Pa u ba 1 ore, Leutrim Berisha hack’on faqen zyrtare te Pentagonit.

Selia e Ushtrise Amerikane, Pentagon, i kishte ftue hack’erat me provu me thy faqen e tyne n’Internet, per me u sigurue se sa e mbrojtun asht.

Nuk ishte aq e mbrojtun. Leutrimit ju desht veç 1 ore me thye.

Kjo s’asht hera e parë që emni i tij përmendet nëpër media mbasi që ai ka arritë me i testu, thye dhe me i mbrojtë faqet e kompanive ma të medhaja në botë që janë Google, Nasa ,Yahoo dhe eBay.

leutrim

pentagon