Për Ditën e Bajramit nji asteroid i madh viziton Tokën

Asteroidi i emërtuem si “Florence” ka me kalue pranë Tokës më datën 1 Shtator.

Ai ka me kalue 7 mln km larg dhe kështu ka m’u krijue mundësia që të studiohet nga afër.

Trupi qiellor ka nji masë të madhe krahasue me të tjerë që i janë afrue planetit tonë.

Megjithatë ai nuk asht i rrezikshëm.