Përdorni Samsung? Kujdes kur hyni në Google përmes telefonit

Kompania gjigante e telefonave Android, lajmëron përdoruesit e saj se të hysh në Google me anë të telefonit ka probleme.

Nëse kërkoni diçka në Google nga telefoni i juaj Android, mund të ju shfaqen probleme në shfaqjen e fotografive dhe në gjetjen e të dhanave, pamvarësisht se çka kërkoni.

Megjithatë, ky problem asht ma i madh te telefonat e ri Android, si Pixel XL, telefona të kompanisë Google, të cilët edhe pse kanë dalë tashma në treg, po përballen me probleme të tilla.

Google paralajmëron se së shpejti ka me u rregullue ky problem.