Pjesa ma e mirë e seksit? Nuk asht ajo që mendoni ju (foto +18)

Nëse deri tash kini mendue që orgazma asht kulmi i marrëdhanieve seksuale, gaboheni.

Në të vërtetë, shkencëtarët kanë zbulue që pjesa ma e mirë e seksit pason vetëm mbas 48 orësh mbasi kini ba seks dhe quhet “shkëlqim mbasseksual”.

Asht ky ai shkëlqimi natyral, me të cilin marrim frymë mbas marrëdhanies seksuale dhe i cili nënkupton dashninë, kënaqësinë dhe lidhshmëninë e partnerëve dhe të cilin e vërejnë bash të gjithë të tjerët që i keni pranë, madje edhe ata të cilët nuk ju janë edhe aq të afërt.

seksi

Ky shkëlqim asht i lidhun me atë nëse jeni në lidhje të lumtun, sepse seksi i lidh partnerët, ndërkaq gjatë tij lirohet oksitocina, hormoni i lumturisë, i cili nxit intimitetin.

Me fjalë të tjera, kënaqësia lidh njerëzit gjatë, por edhe mbas seksit dhe ndikon në lumtuninë e tyne.

seksi2-640x638

Shperndaje në: