Plasin hajgaret në internet lidhun me diçka nga iPhone 7!

Mbas disa muejsh pritje, kompania Apple, ka zbulue ma në fund iPhone 7, ku së fundi kanë goditë me ndegjueset e tyne kontraverze.

Tue mos u pajtue tashma me faktin për nji palë ndegjuese të tilla, tue i konsiderue mjaft të vështira për ndëgjim, përdoruesit dhe adhuruesit e iPhone 7, kanë fillue me ba hajgare.

Reagime të ndryshme ka pasë në rrjetin social Twitter, tue u tallë madje edhe me çmimin dhe mënyrën e mbushjes të ndegjueseve të iPhone 7, të cilat janë ‘’Airbuds’’.