Prej Maldive te Vatikani, këto janë shtetet ma të vogla të botës (video)

A keni mendue ndonjiherë se cilat janë vendet ma të vogla në tokë?

Përse janë të tilla? Sa për qind kanë ujë dhe sa tokë? Sa banorë kanë këto shtete e qytete?

Ma poshtë keni me i pa shtetet ma të vogla të botës, disa prej këtyne nuk i keni dit dhe që ekzistojnë.

 

Republika Maldive

Saint Kitts dhe Nevis

Ishujt Marshall

Litenshtajni

San Marino

Tuvalu

Nauru

Monako

Qyteti i Vatikanit

Seal