Prej Van Gogh te Picasso, ‘pikturat e gjalla’ ekspozohen në rrugët e Londrës (foto)

Londinezët kanë pas mundësi me ecë krah për krah me ‘Urbo’ të Edvard Munch, ‘Grueja e ulun’ e Pablo Picasso, me ’Vajzën me fjongo në flokë’ të Roy Lichtenstein, ‘E kuqja, e kaltërta dhe e verdha’ të Piet Mondrian dhe ‘Luledielli’ të Vincent Van Gogh.

Tri femna dhe dy mashkuj, janë transformue në piktura të artistëve të famshëm nga body paint artist Sarah Attwell për me promovue artin në Britaninë e Madhe.

Modelet kanë ecë nëpër rrugët e kryeqytetit anglez dhe janë fotografue përpara vendeve ma të veçanta të metropolit si Katedralia e Saint Paul apo National Gallery.

 

 

Shperndaje në: