Pse Facebook po na ban depresiv?

fb

Anketa e kryeme me 6,9 milion te rritun ne Britani, deshmon se njerezit qe i perdorin rrjetet sociale jane – depresiv!

Deshmohet se tue i pa e ndjek se qysh po jetojne njerezit tjere, fillojne me i krahasue jetnat e tyne edhe – deshprohen.

Gjysa e te anketuemve kane pranue se kur po i shohin tjeret çka po qesin ne Facebook, Instagram e Tweeter, po mendojne se edhe ata tash duhet me ba diçka te ngjajshme.

18 perqind e tyne kane pranue se i qesin vetem ato fotografi ku duken mire edhe ku mujn me nxite xhelozine dhe lakmine e atyne qe i kane ne liste.
10 perqind poashtu kallxojne se ndihen te fyem e te lanun nese askush nuk jau ban like.

Anketen e ka ba kompania Privilege Home Insurance.