Pse kjo modele humbi mija ndjekës në Instagram?

Modelja Stina Sander humbi mija nga ndjekësit e saj në Instagram për shkak të nji eksperimenti. Ajo vendosi të testonte ndjekësit tue postue në profilin e saj, nji fotografi, në të cilën shfaqej pa grim.

Dhe, rezultati ishte i çuditshëm, çka kallxon qysh reagojnë njerëzit nga foto origjinale të modeleve.

Mbas kësaj, 5 mijë ndjekës u zhdukën nga faqja e Stina Sander.
Screenshot_13-23

Screenshot_12-30