Publikohen dy foto të reja të iPhone 7

Në nji nga faqet ma të besueshme, Nowhereelse.fr janë shfaqë disa foto të asaj që mendohet se ka me qenë pjesa e mbasme e iPhone 7.

Nga ky imazh shohim dy speaker në pjesën e poshtme dhe mungesën e daljes jack të dëgjueseve.

Në pjesën e mbasme konfirmohet edhe prania e nji fotokamere ma të madhe në krahasim me atë të iPhone 6s.

Dy fotot i referohen modelit iPhone 7,tue qenë se në modelin Plus, e njajta faqe konfirmon përdorimin e fotokamerës dyshe.

iPhone-7-double-HP-01-768x768-630x630