Publikohen për herë të parë pamjet sekrete të bunkerit të Winston Churchill

Janë publikue për herë të parë fotografitë sekrete të bunkerit ku qëndronte Kryeministri i Britanisë së Madhe Winston Churchill gjatë periudhës së luftës.

Churchill, strehohej në këtë bunker nëntokësor dhe organizonte planin për ranien e Adolf Hitlerit, tue dhanë urdhna për sulmet ndaj ushtrisë naziste.

Këto bunkere janë ndërtue në vitin 1939 dhe u braktisën në vitin 1945 mbas dorëzimit të Japonisë.