Qe çfarë gjaje e tmerrshme i ndodh vaginës nëse nuk bani seks! (foto)

Asht nji gjendje e dhimbshme, që ju shkakton kruemje të forta dhe djegie atje poshtë.

Dhe, nuk bahet fjalë për smundje seksualisht të transmetueshme.

Bahet fjalë për atrofinë vaginale.

Mjekët thojnë se asht e trajtueshme, por sërish theksojnë se duhet me ba kujdes.

Femnat që nuk bajnë seks, mbasi thojnë se nuk kanë nji partner, kanë ma shumë shanse që të preken nga ky problem.

Atrofia vaginale ban që muret e vaginës të dobësohen.

Atrofia vaginale ndodh edhe kur kalon menopauzën ose kur jeni trajtue për kancer.

Simptonat përfshijnë djegie, kruemje, vështirësi në urinim dhe dhimbje gjatë seksit.

Rreziku ma i madh asht se mundeni me mbete pa ba seks për tanë jetën, nëse nuk trajtoheni.

Mjekët sugjerojnë që mos me lanë mbas dore dhe mos me u ankue se nuk keni partner për me ba seks.

Nëse nuk keni, masturboni!

Masazhimi dhe prekja e vaginës ban që me vërshue gjaku dhe vagina me u ba ma elastike.

Thatësina asht një anmik i vaginës./Mapo