Qe çfarë kuptimi ka ikona e re e Facebook

Për kado që ka harrue me i dërgue lule nanës së vet në Ditën e Nanës, tash ekziston nji mënyrë e re për me korrigjue gabimin dhe për me urue nanën.

Përdoruesit e Facebook me shumë gjasë kanë vërejtun nji ndryshim të vogël në rrjetin social, ku asht shtue përkohësisht nji ikonë e re reagimi, njëilule me ngjyrë vjollce.

Kjo ikonë e re asht shtue për Ditën e Nanës nji festë që shënohet në ma shumë se 80 vende të botës.