Qe kur mundeni me ble iPhone 7

iPhone 7 ka me qenë në shitje tue fillue nga 16 Shtatori, bahet e ditun simbas Evan Blass – i njohun si Evleaks.

Blass e bani këtë të ditun përmes nji postimi në Twitter, tuke thanë se iPhone ka me u lëshue me 12 Shtator dhe mandej tue specifikue se prej 16 Shtatorit telefoni ka me u lëshue edhe për përdoruesit.