Qe kush janë 5 forcat speciale ma të tutshme në botë (foto)

Ata shkojnë kudo që trupat e tjerë kanë tutë me shkue, tue rrezikue jetën, tue ba strategji dhe tue krye misione të ndryshme pshtimi.

Këta trupa i janë nënshtrue ushtrimeve rigoroze të dizajnueme për m’i ba ato që të tjerët nuk munden.

Kështu, në nji listë ma poshtë mundeni me i pa forcat speciale ma të tutshme në botë, të radhituna simbas ma të mirës.

1. Fokat e Marinës Amerikane (Navy Seals)

2. Shërbimi Special me Varkë i Britanisë

3. Shërbimi Special Ajror i Britanisë ose SAS

4. Sayeret Matkal i Izraelit asht gjithashtu nji nga njisitë ma elitare në botë

5. Grupi i Intervenimit nga Xhandarmëria Kombëtare e Francës (GIGN)