Qe pse ky model i telefonit asht unik?

Gionee e ka zbulue linjën e re të serisë S, përkatësisht modelin Gionee S6s. Telefoni ka me u zbulue në Indi më 22 Gusht.

Ende nuk dihen shumë detaje për modelin e ri Gionee S6s, përpos kamerës së përparme me ndriçues që kanë me qenë në këtë telefon.

Gjithashtu, doket se telefoni ka me pasë nji trup metalik dhe nji sensor për gjurmë gishtash.

Asht e mundshme që telefoni me pasë specifika të përafërta me ato të Redmi Note 3 dhe duhet me qenë me çmim të njajtë.