Qe qysh banin seks online çikat e Tiranës, hyni mbrenda studios (video +18)

Policia e Tiranës ka godit nji tjetër rast të prostitucionit online, tue arrestue administratoren e firmës dhe gjashtë vajza.

Në saj të operacionit të koduem “Chat Line 3”, asht arrestue Dafina Tresa, 32 vjet, administratore e studios “Chat Line”, Artur Bakalli, 33 vjet, Xh.B., 21 vjet, A.B., 20 vjet, E.D., 21 vjet, K.B., 19 vjet, A.K., 19 vjet, si dhe ndiqet penalisht në gjendje të lirë nji 17-vjeçare.

Nga puna e mirëorganizueme hetimore ka rezultue se Dafina Tresa, 32 vjet, prej nji kohe të gjatë punësonte vajza të moshave të reja dhe i shfrytëzonte ato për prostitucion virtual, i cili zhvillohej ndërmjet logimit në faqet “Adult Work”, aktivitet të cilin e kryenin në nji apartament në bulevardin “Bajram Curri”.

Sekuestrohen në cilësinë e provës materiale 9 njisi kompjuteri, 9 ekrane kompjuteri, 9 kamera për komunikim video online, 2 lap-topë, 16 lodra plastike të seksit si dhe sende të tjera të cilat përdoren si lodra seksuale.

 

 

Shperndaje në: