Qe qysh doket kutia sekrete n’Facebook

Facebook asht nji rrjet social i mbushun me mistere.

Ndoshta ju nuk keni ditë, por ka mesazhe të mshefuna në kutinë tuej në rrjetin social “Facebook” që ju kurrë nuk e keni dit se ka qenë atje.

Deri tash ju e dini se ka nji vend nji “kuti postare” ku ju merrni kërkesa për mesazhe nga njerëzit që nuk janë në listën e miqve tuej.

Ajo rezulton se rrjeti social i ban nji “pastrim” të vendosë se cilat mesazhe do të shfaqen në kutinë tuej, dhe cilat jo.

Kjo do të thotë se ka potencialisht shumë mesazhe që nuk arrijnë, ose që nuk janë dergue si kërkesa për mesazhe.
Përmes fotove do të mësoni disa mënyra se si të zbuloni këto mesazhe sekrete.

 

2-facebook

 

3-facebook

 

4-facebook