Qe qysh e zbuloni se kush ju sheh ma shumë profilin në Facebook!

facebook

Jeni kuriozë të dini se kush nga miqtë tuej në “Facebook”, e klikon ma shumë profilin tuej?

Po mund ta zbuloni lehtësisht, sepse ekziston nji metodë shumë e thjeshtë për ta pa këtë gja.

Mjafton të shkoni te profili juej, të klikoni me butonin e djathtë të mausit dhe të zgjidhni opsionin “View page source”.

Pastaj shtypni Ctrl+F. Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë nalt, shkrueni “InitialChatFriendsList”.

Do t’ju dalin disa numra që mund t’ju duken të pakuptimtë.

Kopjoni nji prej tyne, pa shtesën në fund që mund të jetë (­1) ose (­2), dhe rikthehuni në profilin tuej që ta bani “Paste” në krye, mbas adresës www.facebook.com.