Qe qysh u përpi nga flakët autobusi nga Kosova tue shkue n’Ulqin (video)

Nji autobus që ishte tue transportue udhëtarë asht përfshi nga flakët.

Ngjarja e randë ka ndodh në zonën e Milotit, te rreth rrotullimi kur futesh për në autostradën për në Tiranë.

Autobusi asht i kompanisë ‘Atmaxha’ dhe ishte nis nga Prizreni në drejtim të Tiranës.