Qysh me luejtë lojën sekrete të futbollit në Facebook Messenger?

Ne ‘Update” e fundit, Facebook ka sjelle nji loje, qe vjen ne kohen e Europianit qe po mbahet ne France.

Kete loje mundeni me luejte me miqte tuej ne Facebook, tue hape dritare e bisedes ne Messenger dhe tue çue ‘Emotion’ e topit te te futbollit. Mbasi ta çoni, thjesht veç klikoni mbi topin dhe ju hapet dritarja e lojes.

Kete loje e lueni tue godite topin ne menyre qe me mbajte sa ma shume qe mundeni ne ajer.