Range Rover prezenton dy modele ekstra-luksoze

Në New York Motor Show që zhvillohet në muejin të ardhshëm, Range Rover pritet me i zbulue dy modele ekstra-lluksoze, në të cilat asht punue për nji kohë të gjatë.

Autobiography Blacke që ka çmim fillestar prej 183 mijë dollarë, dhe varianti sportiv HST që kushton mbi 200 mijë dollarë, pritet me dallue shumë nga kerret që kanë me u prezentue në Shtetet e Bashkueme.

Kerret me 3.0-litra V6 kanë me pasë nga 380-kuaj fuqi, dhe kanë me qenë ma të shpejta se sa prodhimet paraprake.