Raportonte live, shihni çka i ndodh gazetares (video)

Gazetarja e nji televizioni në Los Angeles u tmerrue derisa po raportonte live. Ajo për pak sa nuk u tranue nga tuta, kur pa nji insekt tue iu ngjitë në fustan.

Gazetarja Mary Beth McDade, asht kapë nga kamerat tue bërtitë dhe kcy nga tuta dhe për pasojë ka ndërpre dhe transmetimin. Pamjet e transmetimit live u postuen në mediat sociale nga kolegu i saj, Marcus Wilson-Smith.

https://youtu.be/WszxbM6PQIs