Renditja e telefonave ma të fuqishëm në treg

AnTuTu ka publikue renditjen e smartphone’ve ma të fuqishëm në treg, të përditësuem për muejin Shtator 2016. Në këtë renditje rradhiten pajisjet që kanë arritë rezultatet ma të nalta në benchmark: iPhone 7 Plus dhe iPhone 7 i kalojnë të gjithë.

iPhone 7 Plus kryeson këtë renditje me 172.644 pikë, i ndjekun nga iPhone 7 me 170.124. AnTuTu konfirmon se procesori A10 i Apple ofron performanca rekord, të paarritshme nga asnji smartphone tjetër në treg.

id535603_1