Restaurimi i kullës së Big Ben’it, kjo asht kostoja marramendëse

Kanë kalue vetëm pak javë që nga vendimi për restaurimin e kullës  së Big Ben’it.

Ora ma e famshme në botë ka me pushue së punuemi për 4 vjetet e ardhshme dhe kambana ka me ra vetëm në raste të veçanta..

Ky asht ndalimi ma i gjatë i kullës së Big Ben e cila njihet ndrysha si kulla e Elizabetës.

Por teksa dolën në nji deklaratë për shtyp autoritet përkatëse kanë rrëfy se tashma kostoja e prezantueme fillimisht, ka ndryshue.

Shifra ka arritë deri në 61,000,000 £.

Kjo rritje e shpenzimeve ka shfaq shumë pakënaqësi prej të gjithëve.

 

Shperndaje në: