Roboti i Google asht fundi i punes manuale te njeriut

Roboti “Atlas”  i Boston Dynamics asht ai produkt qe ka me ndryshue krejt shoqnine, tha Jason Calacanis, shefi i portalit  Insider.com.

“Ky asht njimend fundi i punes manuale. Kur e kqyrni kete video…..keni me kuptu….puna me dore ka me perfundue mbrenda jetnave tona, dhe ky video e thote se sa ngat jemi”, tha ai.

“Per 10 vjet, idea ka me qene, a doni me lane robotin me e shti femine tuej ne gjum? A doni me lane me ja ndrue pelenat? Jo ma larg se 10 deri ne 15 vjet prej sot, ata kane me qene ne zyret e jueja tue i leviz paketat, ose tue ju pru pica”, thote Calacanis./CNBC/