Rrëfimi interesant: “Qe sa kile i heka prej masturbimit…” (foto)

Kjo femën shumë e bukur peshonte 90 kilogramë, ndërkohë që tash ajo asht 54 kilogramë (pesha ideale). Besoni apo jo, dieta e saj asht masturbimi. Mbasi nuk preferon fitnesin as sportin, psikologia Ramani Durvasula, ka shpikë mënyrën e re se qysh t’i humbë kilogramët e padëshiruem.

3404027330001

Çdoherë kur nuk i ka rezistue ushqimit të pashëndetshëm, e ka shpërblye veten me masturbim. Madje disa herë në ditë…

Ajo thotë se në saje të masturbimit ka humbë plot 36 kilogramë (ma parë ishte 90 kg). Thotë që njeriu patjetër duhet me qenë i shpërblyem nëse hek dorë nga ajo që ja shton peshën trupore.

Kjo ide i ka lindë mbasi asht shkunorëzue dhe ka fillue me e ndryshue jetën rrajësisht.

“Kam marrë nji gja të cilën e kam dasht shumë – ushqimin, dhe e kam zavendësue me gjanë tjetër – orgazmën. Mbasi jam lodhë nga ngrania e tepërt e sallatave dhe pemëve, kam vendosë me kalue në diçka të shnetshme, por dhe të kandshme. Sapo hetoja dëshirën për ndonji ushqim, i cili kishte me më krijue kënaqësi, si p.sh. simitet me shumë kalori, ja nisja me masturbue”,- ka thanë ajo për “Men’s Fitness”.