Sa kohë mundet me ndejt nji mashkull pa krye marrëdhanie? Përgjigja ka me ju befasue

Pyetja që i mundon femnat asht: “Sa kohë mundet me ndejt nji mashkull pa krye marrëdhanie?”.

Mjekët shprehen se nji burrë mundet me ndejt pa krye marrëdhanie deri në 6 javë. Por, kjo ndodh nëse ai ka angazhime të shumta ditore.

E nëse kalojnë 6 javë pa marrëdhanie ata kanë me u ba nervozë, kanë me pasë luejtje të tensionit, mungesë oreksi, pagjumësi.

Por, lista asht ma e gjatë se kaq, sepse munden me pasë edhe ndjenja kontradiktore për persona të caktuem si dhe fantazi të shfrenueme për persona që nuk i kanë asgja.

Nji këshillë që japin mjekët asht se nëse kalon shumë kohë dhe nuk gjeni partnere, atëherë pse të mos provoni ta ‘kënaqni’ veten.

Shperndaje në: