Sa kushton iPhone “i rrallë” Donald Trump? Shifra ka me ju lanë pa mend (foto)

Nese doni me pase nji telefon qe nuk e ka kush, na ju sugjerojme iPhone me ftyren e presidentit te SHBA’ve, Donald Trump.

Ai asht realizue nga ‘Goldgenie’, dhe asht krejt n’ar, mbasi qe ka 450 diamantë qe shkelqejne ne llogon e Apple.

Telefoni kushton 151 mijë dollarë.

Shperndaje në: