Sahati që të…flladit

Nji orë e shpikun nga nji qytetar amerikan jo veç që ju kallxon kohën, por shërben edhe për me ju freskue.
Ora lidhet në portin e USB’s në kompjuterin tuej dhe asht e përsosun për me përdorë gjatë punës në kompjuter në stinën e verës.