Samsung Galaxy S7 dhe S7 edge tashma edhe me ari 24 karat!

1-samari

Kompania viatnameze, Karalux, tash asht tue ofru shërbimin për pranimin e smartfonëve ma të rijë të kompanisë Samsung, Galaxy S7 dhe S7 edge, me ari 24 karat.

Kompania ka ba të mundun ndertimin e këtij modeli në 24 karat ar i cili për të gjithë vietnamezët do të kushtojë 1570 dollarë, ndërsa për blemësit nderkombëtar për pranimin e këtij modeli duhet të paguejë 1730 dollarë.

Ndërsa për modelin Galaxy S7 edge prej ari 24 karat blemësit lokal duhet të paguejnë 1705 dollarë, ndërsa blemësit ndërkombëtar duhet të paguejnë 1930 dollarë.

 

2-samari

 

4-samari