Samsung Galaxy S7 në treg prej nesër, përfshi edhe Kosovën

Samsung Galaxy S7 ka me nisë me shitje në 60 tregje në tanë botën me 11 Mars, tu e përfshi edhe Kosovën.
Samsung Galaxy S7 përmban ekranin me 5.1-inç në qHD, 4GB RAM, procesorin Exynos 8890 / Snapdragon 820, 32GB memorie të mbrendshme, microSD kartelë, nji bateri me 3000 mAh dhe Android 6.0.

Ende nuk dihet çmimi zyrtar i këtij modeli, në tregun tone.