Samsung gati për super telefonin e ri

Në Kongresin Botnor të telefonave në Fror të 2017, kompania e njohun teknologjike, Samsung, pritet me lansue pajisjen Galaxy S8.

Kohëve të fundit, kompania Samsung asht tue u përballë me humbje te medhaja nga deshtimi i lansimit te telefonit Note 7.

Ajo tash asht tue u ba gati për telefonin e ri – Samsung Galaxy S8. Ka fjalë se kompania ka me i prodhue dy telefona, S8 dhe S8 Plus.